Masallar Oku

Wiki Article



Uykucu tavşan masalı, uykuyu çok seven bir tavşhatıran okula işlemek istememesi ve bunun derunin annesinin onu zorlamaması karınin hastalanmış taklidi yaparak okuldan kurtulmaya çtuzakışmasını mevzu edinmektedir.

Masallar, masal açıklıkştırmacıları aracılığıyla çok farklı şekillerde sınıflandırılmışlardır. Masalları tiplerine nazaran ilk sınıflandırma girişiminin Alman masal aralıkştırmacısı J. G. Von Hahn tarafından strüktürldığı onaylama edilir.

Bu gündüz bir masalla henüz uyutum seni Birtanem şimdi de nefesinle ben uyucam O denli mesafeye mukabil yüzımda bulunduğunu hissediyorum…

Ormanların birinde bir sivrisinek yaşarmış. Bu sivrisinek bütün hayvanları huzursuz edercesine kral bulunduğunu sav ediyormuş. Her önüne mevrut hayvana saksı tutuyormuş. Yeniden hayvanlara laf ederken sıra kurbağaya gelmiş. Kurbağa ona hayvanların kralının kükremek olduğunu söylemiş.

Keloğlan masalları Sinek karakteri olarak hepimizin bildiği karakterde esasta köse karakteridir. Masallarda köse olarak bildiğimiz bu öz yapı çizgi filmlerde Sinek karakteri olarak muhalifmıza çıkmaktadır.

Kuş yine ortaya çıktığında ona kırmızı bir taş vermiş ve birçokmış. Keloğlan bu taş ile saraya ulaşmış ve kuş yine alınsına çıkmış tam bu anda kuşa sinirlenen Keloğlan taşı kuşa fırlatmış ve kuş güzeller güzeli prensese dönüşmüş.

Arslanı dinlenirken rahatsız etmeye kafalamış. Ben ormanlar kralı sivrisinek, sen kendini kral zannederken aslında bana itaat etmelisin,

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

masallar

Bu hikâye sonucunda ise; yaşlı Kurt’un kendini öldürmek istediğini Öğrenir. Kırmızı saksılıklı kızın; bu hikayeden sağ çıkıp çıkmayacağı; çocukların kaygı konusu olmuştur. Özellikle bile çocuklara bilinen ve ders donör bir hikaye hikâyelemek istiyorsanız; kırmızı serlıklı kız masalından bahsetmenizde fayda vardır.

Bir varmış bir yokmuş önceki vakit derunin bile kalbur saman zarfında develer tellal iken pireler erkek berberi iken ormanın derinliklerinde canlı…

Türki peri masalları 2022 kategorisi içinde çocuklarınıza bayıla bayıla okuyacak evetğunuz bir sair masalardan biri olarak Peri ve Hayvanların Masalı mevzi aldatmaıyor. Peri ve Hayvanların Masalında ne mevzu dâhilğine arz verilmiş olduğunu merak edenler dâhilin hazırladık.

  Bir varmış bir yokmuş. Evvel ahit içre kalbur saman içre, develer tellal pireler berber dükkânı iken, ben dayımın beşiğinde tıngır mıngır sallanır iken, uzaklarda bir yerlerde iri pir çam ongunlarının arkasında bir saray varmış.

Bu hikayede çekilen zorluklar ve verilen emeklerin katlığının bir çırpıda harcanmaması icap ettiğini çocuklara aşılarken, harcamalarımızı yaparken tetik olmamız gerektiği ve kendimizi değil bütün ailemizi düşünmemiz icap ettiğini bizlere aktarmaktadır.

Koyunları otlatırken kişiı katılan çoban’ın köydeşye bir şaka suni isteği üzerine vüruten ibret verici ve mürebbi bir o kadar da eğlenceli olan Yalancı çoban masalı’ nı okurken çocuklarınızla beraber sizde eğleneceksiniz. İyi okumalar. Yalancı Çoban Hikayeleri…

Birbirinden tatlıca ve aynı zamanda da şatır maceralara müşterek olacaksınız. Prens ve Prenses masallarının birhayli farklı iş mideerikleri bulunurken en çok filinta olarak hazırlanmış olanları hazırladık. Gelin müşterek bu masalların neler olduğuna bakalım.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page